Känsla.

Känslan är märkligt. Både trött och pigg på samma gång. Steg upp och drack potatisvatten  och hade vattengympa före frukost. Antar att det är därför man känner sig så mosig. Ont i huvudet  också. Men man dricker inget till maten och avstår kaffe. Har dock akutkaffe med mig. Dricker någon matsked i stort sett varje dag. Tror vätske och kaffebrist gör  huvet tungt. Allt är inte i balans. 

Men för övrigt är det ju bra!

God mat, mycket prat och rörelse, även om jag hoppat över några för mycket! Men det känns bra!

Mina tidigare mål  i temautmaningen. är nästan uppfyllda: 

1. Förut hade jag målet att komma igång med gympa. Visserligen före Mases men ändå.  Kan nog anses vara igång nu!

2. Trädgårdspumparna är nedpackade. Men inget beslut är riktigt fattat än. Tänker nog ändå vara mer manligi beslutet. Det är ett verktyg. Det ska fungera, fungerar det inte köper man nytt. Och för den som inte hängt med är pumparna soldrivna till trädgården och har varit en återkommande besvikelse. Har dock behov av pumpar för att kunna odla.

3. Ärlig i bloggen är jag, personlig men inte privat. Någon kanske tycker jag är ytlig eller lämnar ut mig själv för mycket men själv vet jag exakt var min gräns går. Över den går jag inte.

4. Lyssnar på folk gör jag. Mer än vanligt men när man gör det mörker man att

5. Flera surdegar är borta. 

Masesgården blir brytpunkt höst/vinter och ger behov av nya mål. De processas i huvet och tar energi! Men snart är kag i full fart igen!